Lovas fotózás

Lovas Fotózás

"Gyönyörű lovas képek, pillanatok, amik örökre megmaradnak"

Külön öröm számomra, hogy több alkalommal is készíthettem már lovas portrékat. 2005 óta foglalkozom lovakkal, ezen tevékenységeim során láthattam, hogy az állatokkal létrejött kapcsolat milyen mély, szeretetteljes, sajátos tud lenni.
Igény esetén szívesen vállalok olyan fotózást, ahol e kapcsolat pillanatait örökíthetjük meg.
Lovas fotózás

Gyönyörű lovas képek

A gyönyörű lovas képek visszaadják közted és lovad között lévő mély kapcsolatot, összhangot. Évek múltán is amikor ránézel a rólatok készült lovas fotóra felidézi benned azokat az érzéseket, emlékeket amit átéltél szeretett lovaddal így a lovas fotó egy különleges értéket képvisel az albumodba!

Albumba illő lovas képek

Albumba illő lovas képek lovadról! Lovas fotók amik legszebb oldaláról mutatják meg lovát és önt egyaránt! Lovas álomképek, amelyek gyönyörű emlékek számodra, ezek az idő múlásával is változatlanul megmaradnak. Lótenyésztők számára is ideális választás a lovas fotózás, ha csodálatos lovas fotókkal akarja bemutatni lótenyészetének gyönyörű lovait!

Lovas fotózás

Fekete hátteres lovas fotók

Biztos láttál már gyönyörű fekete hátteres lovas és ló portrékat! Gondoltál már arra, hogy akár a saját lovadról is készülhetnének elegáns fekete hátteres lovas fotók? Most itt van rá a lehetőség! Lovad egy műalkotás!

Előtte-Utána

A fotós munkája nem ér véget a fotózással! A fotózás után kezdődik a képek professzionális kidolgozása, ami során elvégezem a kép színkorrekcióját és retusálását, hogy a lehető legszebb munkát adjam át szeretett lovadról!  

Figyelem! Csoportos kedvezmény! Kedves lótulajdonosok, lóimádók, ha többen összefogtok, lovas fotózásra 10% kedvezményt tudok adni csomag ajánlataimból, és a kisszállási költség is eloszlik!

Lovas fotózás árak

+36-70-359-2531

Majer Tamás fotográfus

Szolgáltatás megrendelése