Esküvői fotózás

Esküvői Fotózás

Varázslatos esküvői fotók a "nagy napról" , megmentem számotokra a legszebb pillanatokat esküvői fotóimon, hogy emlékük örökre megmaradjon

Kedves Jegyespár, Érdeklődők! 

A fotózás különböző témái közül különösen kedves számomra, amikor két ember életének legmeghatározóbb napját örökíthetem meg. Fontosnak tartom, hogy fotósként a lehető legnagyobb felkészültséggel és profizmussal vegyek részt a szertartásokon, lakodalmakon, kreatív esküvői fotózásokon. Ennek érdekében a legmodernebb eszközökkel, megoldásokkal igyekszem dolgozni, előtérbe helyezve a jegyespár igényeit, kéréseit, személyiségét. 

Esküvői fotózás
Esküvői fotózás

Különleges, egyedi pendrive

Most a nagy napotok képeit különleges és egyedi gravírozású bükkfából készült pendrive-on és tartódobozban adom át ami időtálló és évek múltán is egy kedves emlék marad!

Professzionálisan kidolgozzuk az elkészült esküvői fotóitokat, hogy a legszebb képeket adjuk át a legszebb pillanatokról!

A fotós munkája nem ér véget a fotózással! A fotózás után kezdődik a képek professzionális kidolgozása, ami során elvégezem a kép színkorrekcióját és retusálását, hogy a lehető legszebb munkát adjam át a “nagy nap” pillanataiból! 

Szabadban

A saját magatok választott helyszínen elkészítjük meseszép megható jegyes fotóitokat gyönyörű fényekben! Ha szeretnétek mi is el tudunk vinni titeket gyönyörű helyszínekre legyen szó egy romantikus vízesésről vagy egy gyönyörű virágmezőről! Kérésetekre mester sminkest is tudunk biztosítani, hogy erre se legyen gondotok. Miért jó a jegyes fotózás? Azon túl, hogy az eljegyzésetekről meseszép megható emlékek készülnek ami az évek múlásával sem kopik meg még az esküvő előtt együtt dolgozhatok a fotóssal így a jegyes fotózás alatt már ki tud alakulni egy oldott légkör és az esküvői fotózáson már egy összeszokott fotózás lesz. Másrészt a jegyes fotózás során elkészült átadott képekből látjátok, hogy a fotós stílusa megegyezik-e a ti stílusotokkal. 

Műteremben

Jegyes fotózásotokat megcsináljuk műterembe is. Miért jó a műterem? Időjárás álló! Bármilyen is legyen kint a szabadban az idő a műtermi fotózásra mindig van lehetőség! Több különféle beállításba készítünk rólatok fotókat. Kérésetekre mester sminkest is biztosítunk! Több műterem között válogathatok, hogy a stílusotokhoz legközelebb álló műterembe készíthessük el rólatok a meghitt képeket amik még évek után is felidézik az érzelmeket amit éreztek egymás iránt! 

Kérésetekre mestersminkest és esküvői videóst is tudok a nagy napotokra szervezni!

Esküvői fotózás árak

Küldjön üzenetet, és készítünk Önnek személyre szabott ajánlatot, amely tökéletesen illik az esküvői elképzeléseihez. Szükség esetén videóst is biztosítunk.

+36-70-359-2531

Majer Tamás fotográfus

Szolgáltatás megrendelése